Bel mij

Wilt u meer informatie over onze diensten of services, vul dan onderstaand formulier in en u zult z.s.m. teruggebeld worden.


Motor


  Wil je weten hoe het voelt om het gas open te draaien en er vandoor te ronken, om lekker in de buitenlucht over de wegen te zoeven en om die mooie bocht perfect aan te snijden? Ga dan voor de lekker A op je rijbewijs, en ga genieten van het ultieme vervoermiddel op twee wielen: de motorfiets.


  Als eerste en enige rijschool in Gouda en omstreken biedt verkeerscollege Pitstop onbeperkt motor rijlessen aan.
  Waarom? Om voor u als aspirant motorrijder een zo hoogst mogelijk rendement te halen uit je motor rijopleiding en het maximale uit je rij-instructeur.

  Voordelen voor u zijn:


 • Voor een vast bedrag kan en kunt u voor uw rijbewijs A slagen.

 • Bij verkeerscollege Pitstop lest u minstens twee aaneengesloten uren per week met mogelijkheden tot zes uur in de week. Een versneld rij-opleiding behoort ook tot een mogelijkheid en kan in principe in maximaal drie weken afgerond zijn.

 • Omdat de lessen onbeperkt zijn heeft u alle tijd om u zo goed mogelijk voor te bereiden voor uw praktijk examens AVB en AVD. Dit vertaald zich weer in een hoog rijvaardigheids niveau voor u wat weer terug te zien is in het slaginspercentage van verkeerscollege Pitstop. Deze is in verhouding met andere rijscholen aantoonbaar de hoogste voor Gouda en omstreken.

 • De motorinstructeur van verkeerscollege Pitstop weet als geen ander hoe belangrijk het is dat motorrijden een unieke beleving moet zijn.
  Daarom draagt hij met veel enthousiasme en passie graag zijn vakkennis en ervaring over aan aspirant motorrijders zodat ook zij dat gevoel van vrijheid kunnen ervaren en vele jaren kunnen genieten van al datgene wat zij hebben geleerd tijdens hun opleiding.

  Om het motorrijden zo veilig mogelijk te maken voor de aspirant bestuurder wordt er tijdens de motor rijopleiding heel veel aandacht besteed aan kennis van het voertuig, voertuigbeheersing en verkeersinzicht gezien vanuit de positie van de motorrijder. Dit draagt niet alleen bij tot minder ongelukken maar verhoogd het plezier in motorrijden aanzienlijk en de kans om de eerste keer te slagen voor de twee motorexamens.

  Deze twee motorexamens bestaat uit voertuigbeheersing en verkeersdeelneming. Voor meer informatie over deze examens kunt u terecht op www.cbr.nl